Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta eller hyra ut garageplats.

Vår idé är en transparent och risktäckande marknadsplats för garage- och parkeringsplatser. Garageplatsen.se underlättar både för den som äger en plats, och för den som letar, genom att ta hand om pappersarbetet, tipsa om rätt pris och se till att betalningarna funkar som de ska.

Möjligheten

Du ska åka till Barcelona ett par veckor och har lånat ut bilen till brorsan. (Med strikta förhållningsregler förstås.) Här döljer sig en oväntad affärsmöjlighet. Hyr ut din parkeringsplats medan du är borta. Allt du behöver göra är att lägga upp en annons på Garageplatsen.se.

När du vill hyra ut

Du slipper alla bekymmer med avtal och betalningar. Lägg upp annonsen på några minuter. Vi sköter administrationen och betalar dig månadsvis så fort en köpare hittat dig. Du får också hjälp med att sätta ett skäligt pris med hänsyn till området där du bor.

När du vill hyra

Leta rätt på en garage- eller parkeringsplats här hos oss. Affären gör du upp med Garageplatsen.se och du betalar smidigt med autgiro eller mot faktura. Svårare är det inte.

Garageplats på vissa tider

Tar du bilen till jobbet och bara använder din parkeringsplats på kvällstid kan du hyra ut den på dagarna. Garageplatsen.se matchar säljare och köpare oavsett tid på dygnet.